torstai 14. joulukuuta 2017

Jouluherkkuja lähituottajilta - 20.12. kalenteriin ylös!

kuva: Arktinen biotalous

Nyt on oikea aika hankkia itselleen puhtaita, lappilaisia jouluherkkuja! Näin saat paitsi itse paremman joulumielen, myös tuotat muille joulumieltä tukemalla paikallisia tuottajia.

Tällä hetkellä mukana on ainakin suussasulavia jäätelötuotteita, makoisia kalaherkkuja, lappilaisista yrteistä tehtyjä mausteita sekä joulupöytään sopivaa karitsan lihaa. Tulossa on myös lisää tuotteita. Jää siis seuraamaan Rovaniemen REKO:n Rekorder-sivustoa tai tule mukaan itse Facebook-ryhmään, jossa tuottajat myös ilmoittavat myytäviä tuotteitaan.

kuva: Arktinen biotalous
Muista myös, että voit tulla myös tuottajana mukaan joko tähän seuraavaan jakoon tai tuleviin jakoihin. REKO tarjoaa uudenlaisen suoramyyntikanavan, jossa tuotteet vaihtavat omistajaansa ilman turhia välikäsiä. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, vaan voit myydä yksityisenä henkilönä tuotteitasi ja näin kokeilla, miten ne käyvät kaupaksi.

Lisätietoa antavat mielellään Rovaniemen REKO-lähiruokarenkaan ylläpitäjät:

Johannes Vallivaara, johannes.vallivaara@proagria.fi, 040 684 5741
Tanja Häyrynen, tanja.hayrynen@lapinliitto.fi, 040 704 3130
Johanna Asiala, johanna.asiala@lapinliitto.fi, 040 661 2592

Pistäkäähän sana kiertämään - tehdään tästä jaosta koko talven vilkkain ennen joululomille siirtymistä!

Ps. Oletko jo huomannut, että REKO-toiminnasta on tehty myös video? Se on osa Lapin biotalouden parhaimmistoa. Käy kurkkaamassa video täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti