maanantai 3. heinäkuuta 2017

Biotaloussyksy starttaa Leviltä!Tapahtumantäyteinen biotaloussyksy starttaa tänä vuonna Leviltä! Tule sinäkin mukaan biotalousviikolle, niin pääset kuulemaan uusimmat kuulumiset biotalouden saralta sekä verkostoitumaan tärkeiden vaikuttajien kanssa. Maaseutuklusteri haluaa olla tuomassa lappilaisesta biotalouden kiinnostuneet ihmiset yhteen hyvä asian puolesta!


Maaseutuklusteri on järjestämässä biotalousviikon biotalousetkoja Levillä Hullussa Porossa tiistaina 29.8. klo 17.30–19.30, jolloin paikalle saapuvat myös lappilaiset kansanedustajat suoraan Arkadianmäeltä. Paikalle on kutsuttu myös lappilaisia biotalousalan yrittäjiä: niin luonnontuotteiden ja elintarvikkeiden tuottajia kuin puurakentamisen ja uusiutuvien energiaratkaisujen eksperttejä. Yrittäjät pääsevät etkoilla jututtamaan kansanedustajia ja esittämään heille kehitysideansa ja huolenaiheensa. Maaseutuklusterin väki puolestaan esittelee koko porukalle elintarvike- ja energiaohjelmien mukanaan tuomia kehittämismahdollisuuksia. Paikalle mahtuu myös 20 ensiksi ilmoittautunutta, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi tähän tärkeään keskustelutilaisuuteen!

Tutustu ohjelmaan
Ilmoittaudu mukaan


Mitä olisivatkaan etkot ilman varsinaista tapahtumaa ja jatkoja! Levi goes green 30.8–1.9. on kolmipäiväinen green care -alan kansallinen ydintapahtuma, jossa esitellään matkailu-, hyvinvointi-, luonto- ja viherympäristöalojen rajapinnoissa syntyvää uutta osaamista, toimintaa ja palveluita. Tapahtumassa on luvassa runsaasti ajankohtaisia alustuksia, paneelikeskusteluja sekä mahdollisuus järjestää erilaisia treffejä tai työpajoja itse ohjelman päätteeksi.

Biotaloustapahtumat huipentuvat Levillä perjantaina 1.9. järjestettävään Nyt puhutaan Lapin elintarvikealasta! -keskustelutilaisuuteen. Päivä kokoaa yhteen Lapin elintarvikealan todelliset asiantuntijat, joiden kanssa osallistujat pääsevät keskustelemaan lappilaisen elintarvikealan tulevaisuuden näkymistä sekä nykypäivän kuulumisista vuorovaikutteisesti. Nimensä mukaisesti tilaisuudessa pääroolissa ovat osallistujien ja alustajien väliset keskustelut, joille aikaa on varattu runsain mitoin. Tule mukaan kuulemaan muun muassa Lapin elintarvikeohjelman toimenpiteistä, REKO-renkaan toiminnasta, osaamisen kehittämisestä alueellisesta elintarvikelogistiikasta! Seuraa ja luo keskustelua myös sosiaalisessa mediassa tunnisteella #lapinelintarvikeala.
Biotalousviikon kruunaa jatkot eli Levillä lauantaina 2.9. juostava Ruskamaraton. Tapahtuma ei paljon selittelyjä kaipaa; pakkaa siis biotalousviikoille lenkkitossut reppuun mukaan ja pinkaise uusien oppien kanssa ruskamaiseman kaunistamille juoksupoluille!Maaseutuklusterin väki toivottaa sinut tervetulleeksi Levin biotalousviikoille - tehemä pois yhessä rakkauesta Lappiin! Seuraa keskustelua ja käytä päivityksissäsi tunnistetta #biotalousviikko! Lisäksi kannattaa seurata tunnistetta #biotalous

MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?

29.8. klo 17:30-19:30 Biotalousetkot, Levi, Hotelli Hullu Poro
30.8.-1.9.  Levi goes green, Levi, Hotelli Hullu Poro
1.9. klo 09:00-17:00 Nyt puhutaan Lapin elintarvikealasta!, Levi, Hotelli Hullu Poro
2.9. Ruskamaraton, Levi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti