keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Bioaikarekka huristelee ympäri Lappia - hyppää mukaan!


Arktinen biotalous vieraili Bioaika-rekassa viikko sitten. Tsekkaa videolta, mitä kaikkea mielenkiintoista rekasta ja Tiedekeskus Pilkkeen sisältä löytyikään!

Kaikkien onneksi Bioaika-rekka kiertää vielä ympäri Lappia tämän kesän ja alkusyksyn aikana, joten jokainen bio- ja metsätaloudesta kiinnostunut ehtii varmasti mukaan! Käy kurkkaamassa rekan tarkemmat aikataulut täällä ja merkkaa ne itsellesi kalenteriin ylös, jotta et missaa tätä komeaa ilmestystä lähelläsi!

Yksi pallo riittää meille kaikille, kun käytämme resurssimme viisaasti!

"Bioaika-rekka ja sen yhteydessä järjestettävät tapahtumat tarjoavat varsin oivan paikan esitellä omaa toimintaa suurelle yleisölle"

Huomatkaa myös kaikki biotalousalan kehittäjät ja yrittäjät, että tämä Bioaika-rekka ja sen yhteydessä järjestettävät tapahtumat tarjoavat varsin oivan paikan esitellä omaa toimintaa suurelle yleisölle! Tiedekeskus Pilkkeeseen pystytetyllä Bioaikatorilla esillä olivat muun muassa Luonnonvarakeskus, Pidä Lappi Siistinä, Arctic Ice Cream Factory, Rovaniemen 4H-yhdistys sekä Suomen Metsäkeskus. Tule siis mukaan ja parkkeeraa tapahtumapaikalle vaikkapa biokaasuauto, aurinkopaneeleita, pilottilaitteistoja, lähiruokaa sekä runsaasti esittelymateriaalia sekä tietenkin itsesi!

Pidä Lappi Siistinä Ry:n ständi Pilkkeessä.
Mukaan päästäksesi ota ensin yhteyttä Bioaika.fi-sivustoon ja sovi heidän kanssaan käytännön järjestelyistä. Tapahtumaan voi ilmoittautua paikkakuntakohtaisesti, joten voit itse päättää, millä paikkakunnalla haluat olla esillä. Ilmoittautuminen sulkeutuu kolme päivää ennen kyseisen paikkakunnan tapahtumaa.

Alla vielä kootusti Bioaika-rekan Lapin aikataulut:

30.6.-1.7.2017 Pyhätunturi
13.8.2017 Pello, Pellon korjuu -maaseutunäyttely
14.8.2017 Ivalo, Ivalon tapahtumatori
15.8.2017 Kittilä
16.8.2017 Sodankylä, Sodankylän lukio
17.8.2017 Kemijärvi, Kemijärven lukio
18.-19.8.2017 Rovaniemi, Korkalovaaran peruskoulu
20.8.2017 Tornio, Länsirannan parkkialue
21.8.2017 Kemi, Kemin lyseon lukio


Ei muuta kuin mukaan kehityksen pyörille eli huippuhienon Bioaika-rekan kiertueelle - nähdään tapahtumissa!

Kuvat: Arktinen biotalous
Nähdään Bioaika-rekassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti