keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Levi goes green biotalousetkot!

Kuva: Lapin materiaalipankki
Elo-syyskuun vaiheessa Levillä järjestetään perinteinen Levi goes green -tapahtuma 30.8 - 1.9. Tapahtumassa luonnosta kumpuava hyvinvointi sekä Green care-, matkailu- ja viheralan uusimmat tuulet ovat esillä monesta eri näkökulmasta. Tule mukaan astumaan tavanomaisuuden yläpuolelle; ilmoittautuminen täällä

Kuva: Arktinen biotalous
Maaseutuklusteri on mukana järjestämässä biotalousetkoja Levi goes green -tapahtumalle. Maaseutuklusterin kestittäväksi suoraan Arkadianmäeltä saapuvat lappilaiset kansanedustajat. Etkoille kutsutaan mukaan myös lappilaisia yrittäjiä, jotka pääsevät verkostoitumaan päättäjiemme kanssa, kertomaan heille mieltä askarruttavat huolensa sekä jakamaan parhaimmat kehitysideansa. Nämä etkot ovat loistava tilaisuus saada lappilaiselle biotaloustoiminnalle näkyvyyttä valtakunnallisella päätöksentekotasolla!
Kuva: Arktinen biotalous


Biotalousetkoille on muutama paikka auki biotaloudesta ja sen vaikutusmahdollisuuksista kiinnostuneille. Olemme avanneet ilmoittautumiskyselyn, ja 20 ensimmäistä ilmoittautujaa ovat tervetulleita mukaan! Toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi tähän ainutlaatuiseen keskustelutilaisuuteen. Ilmoittautumisen voit tehdä TÄÄLLÄ. Ilmoittautuminen on auki 7.8. saakka. 

Tapahtuman jälkeen on luvassa kattava raportti siitä, millaisia tärkeitä kontakteja biotalousetkoilla syntyi ja miten yrittäjien toiminnassaan kohtaamia pullonkauloja aletaan työstää. Luvassa on vilkas biotaloussyksy - tervetuloa mukaan kehityksen kelkkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti