maanantai 5. kesäkuuta 2017

Visuaalista biotaloutta


Arktisen biotalouden visuaalinen tuotanto on nyt valmiina hyödynnettäväksi Lapin materiaalipankissa! Käy kipin kapin tutustumassa materiaaleihin. Lapin materiaalipankin saa käyttöönsä luomalla sinne tunnukset. Materiaalit ovat avoimia kaikille, jotka haluavat viestiä lappilaisista menestystarinoista. Julkaistessa kuvan tai videon yhteydessä tulee vain mainita lähteeksi Lapin materiaalipankki sekä kuvan omistaja tai kuvaaja (nämä tiedot on merkitty kuvan lisätietoihin).


Arktisen biotalouden visuaalisessa tuotannossa ovat esillä kaikki neljä pääteemaamme eli elintarvikkeet ja luonnontuotteet, hajautettu uusiutuva energia, sininen biotalous sekä puurakentaminen. Teemojen kuvat löytyvät Lapin materiaalipankista seuraavan polun kautta:

kuvat > arktinen bisnes > biotalous

Kaikista teemoista on tehty myös noin kahden minuutin mittaiset havainnollistavat videot. Videot löytyvät materiaalipankista sekä suomen että englannin kielisillä teksteillä varustettuna. Teemojen videot löytyvät seuraavan polun kautta:

videot > biotalous

Videot löytyvät myös Arktisen biotalouden uudelta YouTube-kanavalta, jonne on luvassa lisää näyttävää ja monipuolista sisältöä syksyllä!


Ei muuta kuin ilo irti tästä visuaalisesti varsin näyttävästä materiaalista - näillä eväin on hyvä jatkaa Lapin ja sen biotaloustoimijoiden markkinointia eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti