perjantai 16. helmikuuta 2018

Maaseutuklusterin mahdollisuudet - uusi hanke työn alla!

Kuva: Lapin materiaalipankki | Juha Kauppinen
Arktinen biotalous on Lapin ELY-keskuksen rahoittama Maaseuturahaston hanke, joka on ollut toiminnassa 16.2.2016 lähtien. Hanke on päättymässä 30.4.2018. Takana on kaksi vuotta ahkeraa työtä Lapin maaseudun sekä lappilaisten ihmisten paremman tulevaisuuden puolesta. Arktinen biotalous on ollut tärkeä osa Arktinen älykäs maaseutuverkosto -klusterin eli Maaseutuklusterin toimintaa vastaten klusterin aluekehityksestä viestinnän ja koordinoinnin keinoin. 
Kuva: Lapin materiaalipankki | Photokrafix

Tutustu Arktiseen biotalouteen näissä viestintäkanavissa: Facebook, Twitter, Instagram, nettisivut, YouTube-kanava 

Maaseutuklusterin teemojen viestinnälle ja kehittämistoiminnan koordinaatiolle on olemassa selkeä toimijakentältä noussut tarve. Niin yrittäjät, kehittäjät, rahoittajat, kunnat kuin monet muutkin tahot ovat ilmaisseet, että toiminnan tulee jatkua, jotta hyvin alkanut kehittäminen ei pääse loppumaan. Tähän tarpeeseen ollaankin nyt vastaamassa Maaseuturahastosta 28.2. mennessä haettavalla Maaseutuklusterin mahdollisuudet -hankkeella.

Maaseutuklusterin mahdollisuudet -hanketta ollaan valmisteltu pitkin viime syksyä ja alkutalvea tiiviissä yhteistyössä koko Maaseutuklusterin verkoston kanssa. Hankehakemukseen tavoitteiksi ja toimenpiteiksi on nostettu kentältä kummunneita ideoita ja toiveita. Korvat ovat olleet kuulolla ja tuntosarvet pystyssä kaiken aikaa - ja nyt hankehakemus on muotoutunut lukuisten keskusteluiden jälkeen valmiiksi loppukommenteille ja viimeistelylle!

Käy tutustumassa hankehakemuksen materiaaleihin TÄÄLLÄ. Kansiosta löydät muun muassa Hyrrä-järjestelmään syötettävän hankehakemuksen, hankkeen talousarvion, esityksen ohjausryhmästä sekä aikataulutetun toimintasuunnitelman. Alakansiosta löydät tähän mennessä saapuneet viralliset verkoston kommentit haettavasta hankkeesta.

Kuva: Lapin materiaalipankki | Simo Vilhunen
Vielä on aikaa esittää toiveita ja kysymyksiä Maaseutuklusterin mahdollisuudet -hankkeeseen liittyen - toimi kuitenkin pian ja ota yhteys meihin! Tehemä yhessä pois rakkauesta Lappiin! 

Yhteydenotot:
Tanja Häyrynen
tanja.hayrynen@lapinliitto.fi
040 704 3130

Johanna Asiala
johanna.asiala@lapinliitto.fi
040 661 2592

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti