tiistai 7. elokuuta 2018

Haluatko sinäkin shoppailla suoraan tilalta?

Tänä vuonna vietetään jälleen tilamyynnin juhlapäivää, kun ympäri Suomen erikokoiset ja -tyyliset tilat avaavat ovensa kuluttajille. Päivää vietetään lauantaina 15. syyskuuta. Voit käydä tsekkaamassa tapahtuman sivuilta, missä kaikkialla voit ostoksilla vierailla ja miten päivään kannattaa varautua, olit sitten ostoksille tuleva kuluttaja tai päivään osallistuva tuottaja.

kuva: Osta tilalta
Pienen haasteen meille lappilaisille Osta tilalta! -päivässä muodostaa se seikka, ettei Lapista mukana ole vielä ainuttakaan tilaa. Viime vuonna yksi rohkea tilallinen Kittilästä uskalsi lähteä kokeilemaan tuotteidensa siipiä tapahtuman turvin. Tämä onkin viimeinen kuulutus lappilaisille tuottajille ja tilallisille - tule mukaan! Voit myydä kuluttajille vaikkapa ylijäämämarjasatoa, perunoita, omien lehmien maidosta jalostettua leipäjuustoa taikka suussasulavia leipäsiä. Periaatteessa vain mielikuvitus on rajana!

kuva: Osta tilalta.

Mukaan liittyminen on varsin yksinkertaista. Klikkaile itsesi osoitteeseen https://ostatilalta.fi/rekisteroidy/lue lyhyet ohjeet ja täytä lomake - kas näin, olet mukana tuomassa kuluttajille kokemuksia sekä samalla mahdollisesti testaamassa uusimman reseptisi toimivuutta. 

Maaseutuklusterin viestintä -hankkeella on myös hallussaan erilaista markkinointimateriaalia päivään osallistuville lappilaistiloille. Mikäli siis päätät osallistua, otahan yhteyttä, niin saat laminoidun esitteen sekä muuta materiaalia maksutta itsellesi! Yhteydenotot: johanna.asiala@lapinliitto & tanja.hayrynen@lapinliitto.fi

Ps. Mikäli tilaltasi löytyy myös ihmisrakkaita eläimiä, voit päästää ostoksille tulijat myös tutustumaan eläimiin!

Pps. Myös Rovaniemen REKO-rengas suunnittelee osallistumista tähän päivään ylimääräisellä jakelupäivällä, jonka aika ilmoitetaan myöhemmin. Pistähän tämäkin tieto jo nyt korvan taa!

kuva: Osta tilalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti