tiistai 14. elokuuta 2018

Mitä oikeasti tapahtui? - loppuraportit sen kertovat!

kuva: Tea Nevanperä, Lapin liitto
Maaseutuklusteria on viety vuosien 2016 - 2018 aikana eteenpäin Lapin liiton toimesta erityisesti Arktisen biotalouden sekä Uuden talouden valmisteluhankkeen avulla. Hankkeilla on luotu resurssit klusterin rakentamiselle ja toiminnan organisoimiselle. Tänä keväänä molemmat hankkeet ovat kuitenkin tulleet päätökseensä. Työ kuitenkaan ei ole tullut päätökseensä, päin vastoin. Kehittämistä, koordinointia ja viestintää jatketaan yhä määrätietoisesti, ainoastaan eri hankenimellä - olettehan jo törmänneet Maaseutuklusterin viestintään?


kuva: Tea Nevanperä, Lapin liitto

Sekä Arktisen biotalouden että Uuden talouden valmisteluhankkeen loppuraportit ovat valmistuneet ja nyt kaikkien luettavissa. Mikäli haluat tietää, mitä hankkeissa on puuhattu ja millaisia tuloksia niillä on saatu aikaiseksi, klikkaa alla olevia linkkejä - ja laita myös jakoon!Mikäli haluat tietää jostain teemasta enemmän tai jokin kohta jäi askarruttamaan, vastaamme kysymyksiisi mielellämme! Otahan yhteyttä: tanja.hayrynen@lapinliitto.fi, 040 704 3130.

Syksy on lähtenyt Maaseutuklusterin suhteen vauhdikkaasti käyntiin. Lähiviikkojen aikana Biotalousuutisiin on tulossa juttua muun muassa kesäisestä Food Business Summitista, REKO-yrittäjistä sekä Lappi-sopimuksesta. Stay tuned! Ja juttuaiheita saa myös ehdotella ja myös lähettää - tulemme mielellään juttukeikalle ja otamme vastaan vieraskynäkirjoituksia! Käy myös tsekkaamassa Maaseutuklusterin Lapin tapahtumakalenteri, jonka löydät oikeasta sivupalkista hankkeen kotisivuilta täältä. Vilkkaan syksyn aikana tapahtumia lisätään kalenteriin lähes päivittäin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti