kuva: Lapin materiaalipankki | Anna Muotka |
Ohjelma:
16.15 - 16.45 Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden jatkojalostaminen ja sen kannattavuus lappilaisella maaseudulla, Tanja Häyrynen, Lapin liitto
16.45 - 17.15 Pienet energiantuotannon yksiköt lappilaisilla maatiloilla, Keijo Siitonen, ProAgria Lappi
17.15 - 17.45 Elintarvikkeiden tuotantotilojen ja elintarvikealan kehittäminen hankkeiden kautta Lapin kunnissa, Krista Stauffer, Sodankylän kunta
17.45 - 18.15 Elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostustilojen käytännön rahoitusvaihtoehtoja, Anne Ristioja, Lapin ELY-keskus
Voit käydä tsekkaamassa päivän esitysmateriaalin TÄÄLLÄ.
Kuva: Lapin materiaalipankki | Eeva Mäkinen |
Esillä oli myös Lapin elintarviketalon toimintamalli. Tarkoituksena näillä sivuilla on auttaa elintarvikealan yrittäjiä Lapissa sekä koota heidän toimintaansa yhteen sivuille myöhemmin julkaistavan karttapohjan avulla. Puhuttiin myös REKO-toiminnasta. Kenties pian alulle ponnistettavaan Itä-Lapin REKO:oon voisi liittyä myös Sodankylän alue? Sodankylässä on muutenkin puhuttu lähiruokatapahtumien tarpeesta.
kuva: Lapin materiaalipankki |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti