tiistai 15. elokuuta 2017

Tule tekemään biotalouden hankejulkaisua!


Arktinen biotalous julkaisee tänä syksynä Lapin biotaloushankkeita esittelevän hankejulkaisun. Julkaisua on alettu työstää ja siihen kerätään tietoja kaikilta käynnissä olevilta biotalouden teemoihin liittyviltä hankkeilta. Mallia otetaan Yrittävä maaseutu 2017 -verkkojulkaisusta. Kukin hanke saa noin sivun verran palstatilaa, jolla voi esitellä omaa toimintaansa, tavoitteitaansa sekä toiminnan tuloksista syntyvää konkretiaa.

Hankejulkaisun vastauksissa painotamme konkretiaa. Haluamme kuulla, ketkä ovat hankkeen toiminnan todellisia hyödynsaajia ja millaisia konkreettisia tuloksia hankkeella on. Hankejulkaisussa painopiste on tulevaisuudessa. Miten hankkeen tuloksia voidaan jatkossa hyödyntää? Entä miten taataan, että hankkeessa aikaan saatu työ jatkuu myös hankkeen päätyttyä? Nämä kysymykset askarruttavat usein, ja nyt on hyvä mahdollisuus antaa niihin vastaus.

Tule mukaan tekemään Lapin biotalouden hankejulkaisua! Vastaukset tulee jättää viimeistään 31.8. Kysymykset ja tarkemmat ohjeistukset vastauksiin voit käydä kurkkaamassa täältä. Koneelle tämän tiedoston saat ladattua kätevästi: paina vain tiedoston yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja aukenevasta alasvetovalikosta "download".

Lisätietoa hankejulkaisusta:
Johanna Asiala, Arktinen biotalous
johanna.asiala@lapinliitto.fi
040 661 2592

Kuva: Lapin materiaalipankki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti