keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Biotalouden huippukokous 19.1. - näin voit osallistua


Biotalouden Huippukokouspäivää vietetään ylihuomenna eli perjantaina 19. tammikuuta Rovaniemellä, Lapin amk:n tiloissa, Borealis-salissa. Päivä aloitetaan aamukahveilla klo 8:30 ja päätetään tulevaisuuden pohdintaan klo 16. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan - paikkoja on vielä! Ilmoittautumisen voit tehdä TÄÄLLÄLopullinen ohjelma on ladattavissa täällä

Kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle kuulemaan, mitä uutta biotalousalalla Lapissa tapahtuu, miltä alan tulevaisuus näyttää ja miten voimme tulevaisuuteen parhaiten vaikuttaa. Mutta mikäli et pääse paikan päälle, voit osallistua huippukokoukseen kätevästi myös etänä.


OSALLITU ETÄNÄ - TOIMI NÄIN


KIRJOITA VIESTISEINÄLLEHuippukokouksessa on käytettävissä interaktiivinen viestiseinä. Viestiseinälle voit lähettää kommentteja, kysymyksiä, risuja ja ruusuja ja osallistua äänestyksiin tekstiviestitse, selaimen kautta tai Twitterissä.

  • Tekstiviesti: Tekstaa Biohuippu (välilyönti) oma viestisi numeroon 12154. Aloita sanalla "Biohuippu". 
  • Selain: Mene osoitteeseen www.viestiseina.fi/biohuippu, paina "viestit" ja siellä "uusi", jolloin pääset kirjoittamaan viestiä. Selaimella voit valita myös "äänestys" ja "sanapilvi", jolloin pääset vastaamaan huippukokouksen aikana viestiseinällä pidettäviin äänestyksiin tai täyttämään sanapilveä. Voit päivittää viestiseinää selaimessasi joko F5-painikkeella tai komennolla Control+R.
  • Twitter: Lähetä twiitti, jossa käytät tunnistetta #BioHuippu. Isoilla ja pienillä kirjaimilla ei ole väliä, kunhan tunniste on kirjoitettu oikein. Twiitit näkyvät hetken kuluttua viestiseinällä. 

Viestiseinä tulee olemaan ahkerassa käytössä läpi koko huippukokouspäivän. Luvassa on muun muassa mielenkiintoisia äänestyksiä liittyen alustuksiin, paneeleihin ja biotalouteen ylipäänsä. Viestiseinän avulla yleisö pääsee entistä paremmin osallistumaan huippukokoukseen ja saa helposti äänensä kuuluville - ota siis haltuusi tämä kätevä työkalu valitsemallasi tavalla perjantaina!

SEURAA HUIPPUKOKOUSTA NETISTÄ

Huippukokouksen kaikki alustukset ja paneelit videoidaan. Suoraa livelähetystä voit seurata Arktisen biotalouden Facebook-sivujen kautta

Huippukokouksen jälkeen alustuksista ja paneeleista julkaistaan videot Arktisen biotalouden YouTube-kanavalla. Tulemme tiedottamaan julkaisusta myöhemmin. MUISTA KÄYTTÄÄ TUNNISTETTA #BIOHUIPPU
- nähdään perjantaina!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti