tiistai 23. tammikuuta 2018

#BioHuippu - kohokohdat, palautekysely ja materiaalit


Mitä tapahtui Biotalouden huippukokouksessa, EI jää biotalouden huippukokoukseen!


Maakuntajohtaja Mika Riipi avaamassa huippukokousta.
Kuva: Arktinen biotalous.
Biotalouden huippukokouspäivää vietettiin perjantaina 19. tammikuuta Rovaniemellä. Huippukokous keräsi paikalle väkeä opiskelijoista opettajiin, kehittäjistä yrittäjiin sekä asiantuntijoista kuntalaisiin. Huippukokouksessa oli käytössä myös interaktiivinen viestiseinä, jonka kautta yleisö pääsi vastaamaan kyselyihin, täyttämään sanapilviä sekä lähettämään kysymyksiä puhujille ja panelisteille. Tämä matalan kynnyksen viestiseinä helpotti yleisön osallistumista tiiviiseen ohjelmaan ja toi erityisesti paneeliin uutta maustetta kiperien kysymysten ja uusien näkökulmien muodossa.


Tanja Häyrynen kertoo, millaisia toimia maaseutuklusteri tulee jatkossa tekemään.
Kuva: Arktinen biotalous

Kommelluksiltakaan ei pitkän päivän aikana vältytty - huippukokouksen kolmannen osion aikana sähköt katkesivat koko Lapin ammattikorkeakoulun rakennuksesta, joten Ilari Havukaisen esitys jouduttiin vetämään läpi pimeydessä. #Energiahaaste sai siis konkretiaa huippukokouksessa!

Käynnissä Lapin biotalouden paneeli - mukana myös uusi sukupolvi!
Kuva: Arktinen biotalous
Viestiseinällä voi vielä käydä vastaamassa muun muassa palautekyselyyn Biotalouden huippukokouksesta ja siten vaikuttaa myös tuleviin seminaareihin ja suurempiin biotalousalan tapahtumiin Lapissa. Vastauksia on toistaiseksi tullut vain murto-osa osallistujien määrästä - käykäähän kertomassa mielipiteenne ja vaikuttamassa! Viestiseinälle ja palautekyselyyn pääset osoitteesta www.viestiseina.fi/biohuippu. Viestiseinän sanapilven kautta voit vaikuttaa myös Lapin alueellisen metsäohjelman toimeenpanoon vielä keskiviikkoiltapäivään saakka, joten toimi nopeasti!

Kestävän rakentamisen paneeli oli yksi päivän mielenkiintoisimmista.
Kuva: Arktinen biotalous

Biotalouden huippukokouksen esitykset löydät TÄÄLTÄ osioiden alakansioista.
Biotalouden huippukokouksen kuvamateriaalin löydät TÄÄLTÄ
Linkki Huippukokouksessa esitettyihin biotalouden parhaimmistoa esitteleviin videoihin TÄSSÄ

Biotalouden huippukokous tallennettiin myös kokonaan videolle. Videot tullaan julkaisemaan perjantaina 26. tammikuuta Arktisen biotalouden YouTube-kanavalla täällä. Käyhän silloin kuuntelemassa, mitä tilaisuudessa puhuttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti