keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Lähiruoka ja Lapin ravintolat


Nyt kaikki lappilaiset ravintolat kuulolle!Maaseutuklusteri on yhteistyökumppaneidensa kanssa keräämässä tietoa siitä, minkä verran lappilaisia raaka-aineita käytetään Lapin ravintoloissa tällä hetkellä. Lapin Arktisen biotalouden kehittämisohjelman tavoitteena elintarvikkeiden osalta on, että saavutamme 30 % omavaraisuusasteen niiden raaka-aineiden osalta, joita voimme Lapissa tuottaa.

Vastaavaa tietoa on kerätty jo siitä, miten keskuskeittiöt hyödyntävät lähiruokaa. Alla voitte nähdä koosteen keskuskeittiökyselyn tuloksista:


Haluamme tuoda näkyväksi lappilaisen lähiruoan eteen tehtävää loistavaa työtä. Ovatko lappialiset ravintolat valmiita osallistumaan yhteisiin ponnistuksiin?


VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ tai suoraan linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/ravintolakysely. Vastausaikaa tähän on perjantaihin 15. kesäkuuta asti. Voit myös vinkata kyselystä ravintola-alalla työskenteleville tutuillesi ja siten levittää tietoa kyselystä eteenpäin. 

Teemme vastaukset näkyviksi heti vastausajan päättymisen jälkeen. Vastausten yhteenvetoja tullaan esittelemään laajasti niin Lapin kuin Euroopankin tasolla.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti