Nyt kaikki lappilaiset ravintolat kuulolle!
Maaseutuklusteri on yhteistyökumppaneidensa kanssa keräämässä tietoa siitä, minkä verran lappilaisia raaka-aineita käytetään Lapin ravintoloissa tällä hetkellä. Lapin
Arktisen biotalouden kehittämisohjelman tavoitteena elintarvikkeiden osalta on, että saavutamme 30 %
omavaraisuusasteen niiden raaka-aineiden osalta, joita voimme Lapissa tuottaa.
Vastaavaa tietoa on kerätty jo siitä, miten keskuskeittiöt hyödyntävät lähiruokaa. Alla voitte nähdä koosteen keskuskeittiökyselyn tuloksista:
Haluamme tuoda näkyväksi lappilaisen lähiruoan eteen tehtävää loistavaa työtä. Ovatko lappialiset ravintolat valmiita osallistumaan yhteisiin ponnistuksiin?
VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ tai
suoraan linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/ravintolakysely.
Vastausaikaa tähän on
perjantaihin 15. kesäkuuta asti. Voit myös vinkata kyselystä ravintola-alalla työskenteleville tutuillesi ja siten levittää tietoa kyselystä eteenpäin.
Teemme vastaukset näkyviksi heti vastausajan päättymisen jälkeen. Vastausten yhteenvetoja tullaan esittelemään laajasti niin Lapin kuin Euroopankin tasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti